ULI WAGNER

Design Lab
For Interior Architecture

Modern Post, New York 2017

Lately we continued our efforts in exploring different markets besides retail and made a decisive foray in the world of contemporary work-spaces in a fruitful collaboration with the Postproduction firm ‘Modern Post’.
With smart space planning and elegant furnishing we turned this Soho loft into an airy and comfortable work environment. While developing a concept for all workstations our main focus were all seating areas for client hosting, specifically catering to the project review with design savvy clients in a relaxed but chic atmosphere.
While all functional but warm seating arrangements in the rooms along the window elevations are reserved for chief editors and clients, the centrally offered furnishings are rather meant as communal meeting points for clients and staff.
Double layered curtains along the glass window-wall allow for different and flexible grades of privacy within the editing studios, while contributing to an overall residential feel.
Following the latest trends in work/ life fluidity and offering a less office like work environment.

Photos by Linda Jaquez